Koronakaranteenissa

Päivät karanteenissa kuluivat yllättävän nopeasti – ainakin näin jälkikäteen ajatellen. Aikaa kuluttaaksemme katsoimme YLE Areenasta kaikki mahdolliset sarjat, kuten saksalaisen Ketun uusimmat jaksot sekä kokonaan sarjan nimeltä Mieheni vaimo

Tuli myös leivottua pullaa ja viipaleleipiä päiväkahvilla nautittavaksi. 

Viisi päivää on kuitenkin liian pitkä aika pysytellä neljän seinän sisällä, joten yritimme joka päivä keksiä jonkin tavan pistää nenäämme ulos kotoa. Yhtenä päivänä ajoimme West Palm Beachiin  Grassy Waters -reservaatin alueelle, jossa oli lyhyehköjä, viitoitettuja vaellusreittejä. Reittien varrella oli opastetauluja, joissa kerrottiin sekä alueen luonnosta – florasta ja faunasta – että sen historiasta. YouTubesta löytyy alueesta kertovia esittelyvideoita, jos on kiinnostunut tutustumaan siihen tarkemmin, esim. /www.youtube.com/watch?v=pHEZ8jfJbMI






Teimme myös pitkän pyöräretken Hypoluxo Islandille, joka sijaitsee melko lähellä meitä Intracoastalilla eli mantereen ja sen edustalla olevan pitkänomaisen saaren välivedessä. Intracoastal on aikanaan ollut Lake Worth -järvi, jonka molemmista päistä on avattu väylä Atlantin valtamereen ja nykyään Intracoastal on murtovettä. 


Hypoluxo Islandilla näytti asustavan hyvin varakasta väkeä, sillä alueen talot ovat toinen toistaan hienompia ja suurempia, ja useimpien pihalla oli Bentley, Mersu tai Rolls Royce sekä vene laiturissa omassa rannassa. Saaren eteläkärjessä on oma kaupunkinsa nimeltä Manalaplan, jonne piti ajaa vartioidun portin kautta. Meidät porttivahti päästi pyöräilemään alueelle iloisella käden heilautuksella.

Helteisinä päivinä kävimme myös uimassa meressä. Mutta maanantaina ja tiistain välisenä yönä Lake Worthin ylle siirtyi sadealue, joka pysyi paikallaan koko tiistain ja vettä saatiin välillä todella rankasti. Onneksi tiistai oli viimeinen karanteenipäivä, ja sen vietimme siivoten huushollia ja pesten pyykkiä. Myös joulukoristeet otettiin alas ja joulukuusi laitettiin laatikkoon odottamaan ensi joulua. 

Tiistaina oli Karin nimipäivä, jonka kunniaksi hän sai nauttia aamiaisen sängyssä 😊.

Tänään teimme uudet COVID-kotitestit, jotka onneksi näyttivät negatiivista, joten pääsemme palaamaan normaaliin elämään. Koronan sairastaminen – vaikkakin oireettomana – ei ollut lainkaan mukava kokemus. Hyvä puoli siitä oli kuitenkin se, että saimme joksikin aikaa immuniteetin eikä meidän vähään aikaan tarvitse olla huolissamme tartunnan saamisesta. 







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanaa, tavallista arkea

Erilainen joulu

Golfia ja kauneimpia joululauluja